Slumpad post: Mot mars
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En viktig dag

| 2009-06-11, 15:05

Idag har vi varit på BVC och vägt grabbarna. Joel närmar sig 15 kg, vägde 14,8 och har passerat 90 cm. Simon följer sin kurva fint och vägde nu 5890 g, och mätte 59 cm.

Vi passade även på att fråga läkare om Simons långdragna förkylning (typ 5-6 veckor). Så länge han går upp i vikt som han ska och inte har feber så behöver vi inte oroa oss var svaret. Skönt!

En konstig grej var att det i väntrummet, som ju är ett slags lekrum, låg två myrdosor och vi undrade lite över lämpligheten – är inte de giftiga? Vi glömde dock att fråga om det…En kommentar to “En viktig dag”

  1. […] Simon verkar ha en egen dygnsrytm som innefattar två dygn. Ungefär varannan dag sover han långa perioder och nästa dag är det korta perioder och mycket vakenhet. I början nojade vi lite när han sov bortemot fem timmar men nu vet vi att han är sån, och att han går upp som han ska. […]

Kommentera