Slumpad post: Vardagsmakt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Under huset

| 2009-07-10, 14:34

Krypgrunden under huset

Häromdagen var jag och två grannar nere under huset för att ta en titt på krypgrunden. Vi har installerat en fuktmätare för att hålla koll på fuktigheten och vi gick ner där för att se så att det inte skett några ras eller annat.

Vi försäkrade oss även om att inga djur byggt bo där nere – tydligen bodde en vildkatt där för några år sedan, men allt såg bra ut. Lite klaustrofobiskt var det, mörkt och trångt, men nu vet jag iallafall hur det ser ut.2 kommentarer to “Under huset”

  1. Micke says:

    Suspekt att jag skulle sitta här och stirra in i din krypgrund 9 år efter att jag lärt känna dig på ett litet kontor i Linköping. Men världen äro outgrundlig. :o) (Vad gör föresten takpannorna där???)

  2. John says:

    Haha – tjena Micke! Kul att du hittat till min krypgrund… Oklart vad takpannorna har för funktion – skulle kunna vara förvaring av reservpannor kanske? Hoppas allt är bra annars 😛

Kommentera