Slumpad post: Att hälsa på
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Välling

| 2009-11-09, 13:44

Simon dricker vällingIdag lossnade det rejält med välling för Simon. Tidigare har han inte verkat gilla det och har mest suttit och lekt med flaskan, men idag började han trevande, men sög i sig hela flaskan (för första gången).

Efter att den inledande förvåningen lagt sig gjorde jag en flaska till som han drog i sig i ett svep! Efter en halv flaska till gav han sig och satt och hickade förnöjt en lång stund med nappen i munnen. 🙂4 kommentarer to “Välling”

  1. Sue says:

    Haha, man ser på bilden hur magen har växt 🙂

  2. John says:

    Tur att inte min mage syns på bilden då… 😉

  3. camilof says:

    Jadu John, nu är det väl ändå dags att sluta med vällingen i såna fall 😉

Kommentera