Slumpad post: Joels ordbok
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Knäck i luren

| 2009-12-05, 12:07

När jag vaknade i torsdags morse tyckte jag att jag hörde lite sämre på höger öra. Det var lite irriterande så jag började pilla lite med en tops. Det skulle jag inte gjort, för vips hade örat korkat igen helt och jag hörde absolut ingenting på det. Vidare pillande var helt fruktlöst och tillslut fick jag gå till jobbet med bara ett fungerande öra.

Arbetsdagen med sprintplanering på videolänk och diverse telefonsamtal blev betydligt svårare med bara ett öra. Min respekt för hörselskadades problem har ökat avsevärt!

På vägen hem inköptes Revaxör, men två halvtimmesbehandlingar på kvällen gav inget resultat. Slutligen hällde jag Revaxör i örat och gick och la mig med en öronpropp för att hålla kvar vätskan. Tre timmar senare (mitt i natten) gick det äntligen att spola rent örat. Vilken befrielse! Nu tycker jag att jag hör sämre på det andar örat istället…7 kommentarer to “Knäck i luren”

 1. sandra says:

  ha,ha,ha….du vet väl att man INTE skall pilla med tops 🙂

 2. John says:

  Ja, nu… 🙄

 3. sandra says:

  ja, man blir vis av erfarenhet :mrgreen:

 4. Cattis says:

  🙂 Ibland kan det ju vara bta att inte hör allt också 😉

 5. John says:

  Ibland kan det ju vara bta att inte hör allt också

  Ja, faktiskt. Man går omkring i sin egen lilla värld, vilket inte är helt fel… 🙂

 6. Niklas says:

  Hehehe…underbart John. Tops…det är min räddning men blev lite skraj efter att ha läst detta… 😯

 7. John says:

  Tydligen fyller “öronvaxet” (som egentligen inte är vax alls) en funktion. Bl a är det antibakteriellt (!) och gör att ljudet transporteras bättre i örongången. Vem hade kunnat ana? 😳

Kommentera