Slumpad post: Det mesta fixat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plogbil del 5

| 2009-12-21, 13:17

Idag hade det snöat en hel del under natten, och chansen att plogbilen skulle dyka upp var stor. Under frukosten pratade Joel om den (härmade hur den låter) och jag såg till att vi lämnade huset extra tidigt för att gå till dagis utifall att den skulle dyka upp.

Halvvägs dit hörde vi tydliga plogljud från parkeringsplatsen och efter att har rusat dit stod vi på lite avstånd en stund och tittade på den när den åkte fram och tillbaka och plogade. Joel hade tefats-stora ögon och pratade sen upphetsat om den med dagispersonalen när vi kom fram.3 kommentarer to “Plogbil del 5”

 1. Jonas says:

  Jag tror ärligt att det skulle vara en barnlek 😉 att be och få åka med en runda …
  (förutsatt att man inte ställer några krav på var man blir avsläppt)

 2. Sue says:

  Ah, det kanske vi skulle testa framöver!

 3. John says:

  Fast då försvinner ju mystiken! 🙂

Kommentera