Slumpad post: Förflyttningar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

BVC

| 2010-01-08, 20:32

Idag var det dags för 8-månaders besiktning av Simon på BVC. I -10 gradig kyla begav jag mig iväg med Simon nerbäddad åkpåse och fiberpäls i vagnen. Efter sedvanlig kvarts försening fick vi väga och mäta: 10,165 kg och 73,5 cm blev resultatet.

BVC-tanten passade också på att fråga vad de egentligen tyckte på jobbet om att jag var föräldraledig halvtid, men eftersom ingen direkt sagt något där, sa jag det. Ganska konstig fråga tycker jag dock såhär i efterhand… Hon frågade även om ammingen:

BVC-tant: Ammas han fortfarande?
Jag: Nej, han slutade dia när han var 6 månader.
BVC-tant: Så… han ammades inte längre vid 8 månaders ålder?
Jag: Näe, då hade han inte diat på två månader.
BVC-tant: Jaha.

På vägen hem, återigen i sträng kyla, somnade Simon framåtlutad i vagnen.Kommentera