Slumpad post: Gå till Bagis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

10-månaderskontroll

| 2010-02-24, 9:41

Idag var det dags för Simons 10-månaderskontroll. Lite stressigt blev det att komma iväg och vi kom dit 5 minuter sent. Efter ett tag tittade BVC-tanten in och sa förvånat att vi var där tidigt… Jaja, allt är relativt.

Invägningen slutade på 11,090 kg och mätbänken visade 76 cm.

BVC-tanten frågade i vanlig ordning hur länge Simon ammats och jag sa (som vanligt) 6 månader.

Jaså, i mina papper står det 8 månader…

sa hon. Jag vidhöll att det var 6 månader varvid hon sa “Jaha ja” utan att ändra något i journalen… Jag var inte 100% säker så jag lät det vara, men nu när jag kollar läser posten från 8-månaderskontrollen ser jag att det var problem att nå fram redan där. De kanske får anslag baserat på hur många månader barnen ammas? Funderar på att ringa dit och be henne ändra.

Sen kom doktorn in. Lyste lite med en lampa, lyssnade lite med sitt stetoskop o sen var det klart. Nästa gång blir det spruta.2 kommentarer to “10-månaderskontroll”

  1. Sue says:

    Jösses… Nästa gång är det jag som ska dit eftersom det är en torsdag. Blir spännande att se om hon frågar då igen. 🙂

  2. John says:

    …och om hon isf tror på svaret… 😯

Kommentera