Slumpad post: Shopping
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny väderstation

| 2010-05-25, 17:05

Vi har haft ett gäng väderstationer genom årens lopp och ofta har det rört sig om erbjudanden i samband med t ex en prenumeration på en tidning, och kvalitén har inte alltid (aldrig) varit den bästa.

Jag tittar ofta på väderstationen vi har i köket, bl a när jag ska cykla till jobbet på morgonen, och häromdagen tänkte jag att vi kanske borde lägga lite pengar på en riktigt bra istället för den kassa budgetvariant vi hade.

Jag hittade en Oregon väderstation på Clas Olsson för 399, ett riktigt kap, så jag åkte dit och handlade. När jag kom hem och skulle ställa in den fick jag inte riktigt rätsida på hur man ställde in klocka etc, och var tillslut tvungen att konsultera manualen (!). Döm om min förvåning när jag efter både dubbel och trippelkoll kom fram till att knapparna satt fel… Tryckte man på “Channel” ändrades alarmet, och tryckte man på “Alarm” ställde man in sändarkanal. “Mode”-knappen hade dessutom samma funktion som “Upp”-knappen vilket gjorde att man inte kunde ställa in något…

Igår åkte jag tillbaka till Clas Olsson och bytte, och nu funkar den som den ska.Kommentera