Slumpad post: Skumpig resa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hoppborg

| 2010-06-27, 12:19

På midsommarafton besökte vi ett allmänt midsommarfirande i ett kolonistugeområde i närheten. Det var väldigt mysigt där, men otroligt mycket folk och vi kunde knappt ta oss fram med Croozern. De hade dock en hoppborg som Joel (och Simon) provade och tyckte var fantastiskt kul.

Dagen därpå packade vi därför in oss i bilen och åkte till Barnadiset där det finns flera hoppborgar. Vi resonerade att på midsommardagen när det är hyfsat väder lär det inte vara jättemycket folk där. Helt rätt – det var bara vi där första halvtimmen och Joel flög skrikande av glädje omkring som en liten vante i hoppborgarna.

Simon visade oanade färdigheter i att springa och var också uppe o hoppade lite. Även rutschkanan och bollhavet besöktes frekvent.

Nästan två timmar senare var Joel helt genomsvett och vi styrde kosan hemåt mot middagsluren.Kommentera