Slumpad post: Frukost vid Flaten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Android 2.2 uppdateringsproblem

| 2010-08-06, 12:34

I helgen kom den efterlängtade uppdateringen av Android till version 2.2 i min telefon. Bl a innehåller den stöd för Flash och man kan göra telefonen till en WiFi hotspot. Uppdateringen gick utan problem och allt verkade frid och fröjd.

När jag fick höra att Facebook hade kommit med en uppdatering kollade jag i telefonen efter uppdaterade program. I Android kan man i “Android market” applikationer se vad man har installerat och om dessa program kan uppdateras. Dock hittade jag inga installerade program där, vilket alltså innebär att jag inte kan avinstallera eller uppdatera. Mycket irriterande.

Idag provade jag att avinstallera ett program “för hand” (via “Inställningar -> Program”) och sen installera det igen via “Android market” för att se om det dök upp bland installerade applikationer, och minsann, inte bara den applikationen dök upp utan alla andra också. 🙂3 kommentarer to “Android 2.2 uppdateringsproblem”

  1. Niklas says:

    Har du märkt några andra bra saker sen uppdateringen?

  2. John says:

    Jadå – flash funkar i browsern t ex. Verkar som man ser fler program när man switchar mellan aktiva applikationer (lång-trycker på hem-knappen). Enklare att “chatta” via SMS. Men framför allt – det verkar som uppstartsljudet är lite lägre. Tror det har med uppdateringen av Sense att göra iofs… 🙂

  3. Sue says:

    Ja, och här sitter jag med min gamla telefon och undrar när min Desire ska komma tillbaka från lagning…

Kommentera