Slumpad post: Gick på den
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer datorprylar

| 2010-10-19, 18:21

Häromdagen när jag skulle jobba hemifrån gick vårt headset till datorn sönder. Eftersom jag måste kunna prata med mina kollegor på Sri Lanka dagligen var det mindre bra. I samma veva gick även musen, som nu har bortåt 10 år på nacken också sönder så jag styrde browsern mot Dustin Home för att köpa nytt.

Hittade ett klockrent USB headset från Logitech och en Wheelmouse från Microsoft. Har även gått o funderat på en ny USB-hubb, så jag slog till med en 7-portars från Dell. Sue behövde en USB-hubb till laptopen så det blev även en microvariant med 4 portar till henne. Hittade även en skrivarserver till det facila priset av 195 pix och det skulle vara ganska smidigt att kunna skriva ut från vilken dator osm helst utan att “skrivardatorn” behöver vara på, så jag la även den i kundvagnen.

Som vanligt blev det lite mer än tänkt och som vanligt skickades varorna blixtsnabbt och finns nu integrerade i hemmet. 🙂Kommentera