Slumpad post: Äta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Favoritetiketter

| 2011-03-14, 14:53

På bloggen får varje post en eller flera etiketter som med nyckelord säger vad posten innehåller. Man kan lista poster för en viss etikett, så vi har lagt upp en liten länklista till våra favoritetiketter i marginalen.

Prova gärna “Ettikettsmolnet” också där alla etiketter visas.11 kommentarer to “Favoritetiketter”

 1. Sue says:

  Om det finns förslag på fler som ska dyka upp där är det bara att hojta 😀

 2. sandra says:

  GAPFLABB!!!! jag fattar NADA!!! 😯

 3. Sue says:

  Haha, olika fokus i livet – fast blogga är du mycket bra på Sandra. Följer din blogg och älskar alla bilder du lägger up 🙂

 4. John says:

  @Sandra: Du måste väl ändå hålla med om att “Ettikettmoln” är ett skönt ord?

 5. Sue says:

  Moln är ju ett genomgången drag hos oss, vi bor i Molnflygaren och vi börjar få lite molnkläder bla tröja till John, mössa till mig (som jag inser att jag inte bloggat om), och tröjärmar till Joel. Håller dessutom på att sy en topp till mig i molntyg. Dessutom går barnen på Molntappens förskola!

 6. sandra says:

  ja det låter onekligen flott….Ettikettmoln.

  På något lustigt sätt har jag blivit ansvarit för att bygga upp vår hemsida till jobb allt efter kommunens regler och riktlinjer…skall dit igen på torsdag…skall då säga att jag vill ha lite Ettikettmoln :mrgreen:

 7. Sue says:

  Åh vad roligt för dig!! Hör av dig (seriöst) om du vill bolla något 🙂 Eller om du vill ha lite fler termer att briljera med 😛

 8. sandra says:

  Roligt…nja jag satt som ett ufo igår och tänkte VAD FAN PRATAR DE OM??? VAD GÖR JAG HÄR!!!…fnisss….fast efter ett tag fick jag lite hum om läget…fniss…inte helt olikt en blogg faktiskt….om jag inte fattat tokfel..flin

 9. sandra says:

  ringer kanske i panik om någon dag…fniss…28:e skall sidan släppas upp och igår var första info träffen….tihi…framförhållning NEJ…barnfri tid att göra det på NEJ

 10. John says:

  Se bara till att ni får till ett rejält etikettmoln! 😆

 11. sandra says:

  Absolut 😛

Kommentera