Slumpad post: Registreringskyltar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjens dag

| 2011-04-04, 23:29

Återigen dax för familjens dag och nu har grabbarna verkligen förstått vad det rör sig om. De var eld och lågor redan igår och ville åka till det utlovade leklandet direkt.

Vi gjorde dock som vanligt och tog en mysig morgon här hemma – med kakbak, sen lunch och så packade vi in oss för middagslur i bilen på vägen dit. Körde 73:an söderut och barnen slocknade och fick sova en halvtimme. Målet var ett lekland i Tyresö, Kaatach som vi hört talas om. De flyttade till nya lokaler i januari och det var verkligen tokfräscht. Helt annat fokus än Barnadiset som vi varit på några gånger.

Det fanns byggklossar (typ jättelego fast annat märke), klättervägg, rutschbanor, rum där man kunde spela basket och innebandy, små hus uppbyggda här och var att leka i, läshörna, utklädningskläder men coolast av allt var det område som var uppbyggt med gator och hus och där man kunde köra bilar. Små elbilar med ratt och gas. Även vuxna fick sitta på dem så de testades ordentligt av vår familj vill jag lova.

Simon fixade inte att köra så där fick någon av oss sitta med. Han ville hela tiden prova nya fordon och fastnade tillslut för en liten “springbil” som han fräste omkring på och störde de lite äldre barnen.

Joel klädde ut sig till Uffe rörmokare (en granne) och åkte runt i sin bil och fixade saker här och var – efter att vi ringde till honom och bad honom komma. Då lämnade han “sitt hus” via en brandmansstolpe. Det fanns trafikljus, skyltar, övergångsställen och bensinstationer. Hur häftigt som helst!

Vi hade kunnat stanna i princip hur länge som helst tror jag och Joel grät massor när det efter 2-3 timmar var dax att åka hemåt. Vi lovade självklart att vi skulle åka tillbaka.4 kommentarer to “Familjens dag”

  1. Syster Yster says:

    Vilka fantastiskt härliga grejer ni hittar på! 😀

  2. Sue says:

    Tycker vi oxå! 😛

  3. […] måndags när vi hade familjens dag så bakade vi kakor på förmiddagen. Var ett recept med äggula i som vi valde att hoppa över och […]

  4. […] vi nämnde i posten om familjens dag i måndags så hade leklandet elbilar. Joel snappade väldigt snabbt hur man körde och lärde sig nog ett och […]

Kommentera