English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

BodyBalance

| 2011-04-06, 10:16

I måndags provade jag ett nytt pass, något som inte hör till vanligheterna. Hittills har jag i princip bara hållit på med BodyPump, och något enstaka spinningpass (och lite cykling på sommaren).

Passet heter BodyBalance och är framtaget av LesMilles (precis som BodyPump) men är någon kombination av stretch och yoga. Det var sjukgymnasten som jag börjat gå hos för mina ryggproblem som föreslog det. Jag sa att det lät intressant samtidigt som jag tänkte “vi får väl se”, men när jag sen insåg att det var hon som höll i passet blev jag så illa tvungen… Och tur var väl det, för det verkar mycket lovande. Ganska enkla övningar med mycket balans och stretch. Kan bli riktigt bra när man lär sig koreografin så det blir definitivt fler gånger. Hade massor med stretch-träningsvärk dagen efter.7 kommentarer to “BodyBalance”

 1. Camilla says:

  Ah, så du kan rekommendera det? Just denna vecka har de kört igång med LesMilles Body Pump, Body Balance och Body Combat på gymmet där jag går.

 2. John says:

  Definitivt! Jag tror den kombinationen är klockren för att träna styrka, flås och smidighet. Har funderat på Body Combat, men håller mig till cyklingen så länge för att få flåset… 🙂

 3. Sue says:

  Jag har testat BodyCombat en gång men inser att träning med koordination inte är min grej…

 4. Camilla says:

  Tänkte också avvakta Body Combat ett tag framöver, skulle antagligen inte överleva ett pass 🙂

 5. John says:

  Ja, jag har hoppat över det i två år snart och det funkar för mig! 😉

 6. Syster Yster says:

  Aaahh, stretchträningsvärk – den renaste av alla träningsvärkar… 😉

 7. Sue says:

  Tänkte också avvakta Body Combat ett tag framöver, skulle antagligen inte överleva ett pass

  Så ska du absolut inte tänka!! Gå och testa så snart du bara kan så vet du om det är något för dig och då tränar du snabbt upp dig. 🙂

Kommentera