Slumpad post: Raffe på insta #53
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Andys lekland

| 2011-09-15, 22:09

Igår var det “Familjens dag” igen så både Sue och jag hade tagit ledigt från jobbet för att hitta på något med barnen. Den ursprungliga planen var att åka till Mulle Mecks lekpark, men eftersom det ösregnade styrde vi kosan till Andys lekland i Sickla istället.

Leklandet påminde ganska mycket om Busfabriken i Halmstad i sin uppbyggnad av labyrinter, rutschkanor, studsmattor och bollhav, dock mycket mindre. Inte alls mycket folk var det heller eftersom vi var där en vardagsförmiddag. Barnen rusade runt och lekte och vi hann även med lunch mitt i alltihop.

Två timmar senare var barnen helt urlakade, Simon somnade i vagnen, och vi passade på att handla lite löparskor.Kommentera