Slumpad post: En julklapp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Garagefix och prat

| 2012-02-21, 14:38

För ett tag sen satte samfälligheten in nya garageportar i alla garage. Då de nya dörrarna var en smula bredare än de gamla behövde lite väggar och hyllor tas bort inne i garagen. I vårt garage har vi och grannen satt upp en ställning i taket på vilken vi förvarar våra takboxar. Den hade fått sig en omgång med kapsågen, så vi behövde reparera det en smula…

Joel var givetvis med och hjälpte till med att räcka oss verktyg och gav tips och råd. Han pratade i princip helatiden, ställde frågor och kom med lösningsförslag. Vid ett tillfälle, när jag milt men bestämt bett honom prata lite mindre i munnen på oss, sa Joel:

– “Vet ni vad de sa på dagis när jag stod och tittade på arbetsmännen där?”

De har satt upp nya hyllor i entrén på dagis, och det var hantverkare som gjorde det. Tydligen har Joel hängt där ganska mycket.

– “Nej…”, försäkrade vi.

– “Att jag måste vara tyst ibland så jag inte pratar ihjäl någon… Hehehe…”, säger Joel och fnissar.

Vi anade att han nog pratat rätt mycket med hantverkarna på dagis. 🙂

 Kommentera