English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

pixlr – bildredigering online

| 2012-04-07, 15:07

Jag gillar verkligen min Chromebook, men den kommer till korta när man behöver installera program. Det går helt enkelt inte… Ganska ofta (nästan alltid faktiskt) klarar man sig dock med onlinetjänster.

Att redigera bilder har dock varit ett litet problem för mig och när jag behövde skapa ett enkelt kollage googlade jag på “online photo editor”. Jag fick upp Pixlr och fick en positiv överraskning när jag hoppade dit. Det såg precis ut som Photoshop fast i en webläsare. Man behövvde inte registrera sig, utan öppnar bara bilden direkt från hårddisken. Copy/paste funkade fint och all (ganska enkel iofs) editering har funkat bra hittills. Den har t o m stöd för lager.

Det finns även appar för Android och Ios som jag inte provat än. Rekommenderas definitivt.2 kommentarer to “pixlr – bildredigering online”

  1. Rebecka says:

    PicMonkey finns också. 🙂

  2. John says:

    Se där! Ska bli intressant att testa. Tack för tipset. 🙂

Kommentera