Slumpad post: Monster och spöken
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

För gammal?

| 2012-04-09, 23:24

Joel och Simon har börjat spela ett spel på paddan som går ut på att man ska leda vatten till en krokodil – ett slags pusselspel där flera banor är riktigt svåra. Allt som oftast kommer Simon och vill att man ska hjälpa honom att klara pusslet, vilket ju förtar lite av utmaningen. Häromdagen satt vi alla tre i soffan – Joel och Simon med varsin padda och jag försjunken i min Chromebook.

Simon (håller fram paddan): “Pappa – hjälp mig…!”, med smått gnällig röst.

Jag: “Nämen Simon, jag kan faktiskt inte de där banorna. Ni kan dem nog mycket bättre!”

Joel (utan att lyfta blicken från spelet): “Pappa, är det för att du är så gammal?”

 En kommentar to “För gammal?”

  1. […] John nämnde härom dagen har barnen börjat spela ett krokodilspel på paddan. Vi har haft det länge och jag har spelat […]

Kommentera