Slumpad post: Valpkurs - del 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Heron City

| 2012-04-20, 13:24

I onsdags var det återigen dax för familjens dag. När vi frågade barnen vad de ville göra så föreslog de något lekland. Eftersom det är kul att testa lite olika lekland så kollade vi upp Heron City och bestämde oss för att dra dit.

Vi inledde dock med bio först, fyra kortfilmer med Alfons. Perfekt längd! Barnen älskade popcornen mer än filmen tror jag. Nästa gång får det nog bli en stor istället för en medium som denna gång.

Sen vidare till leklandet som var klart mindre än de vi varit på tidigare men oj vad det lektes. Att det bara var vi och tre till där gjorde det till en trevlig upplevelse.

Lunchtid passerades en aning och när det började kinkas så åkte vi en rulltrappa ner och lunchade på McDonalds. Sen lite lek utanför och så till Toys R Us för att handla lite presenter till kalas framöver, en kortis in på Stoff & Stil och vidare till IKEA. Där fikade vi, barnen lekte och så handlade vi lite. Barnen fick en korv efteråt för att orka hem. Den somnade de gott på i bilen och vi passade på att åka förbi Farsta och köpa en sista (?) kabel till ljudmodulen.

Alla var helt slut när vi väl landade hemma.

 Kommentera