Slumpad post: Lika som bär
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kaatach igen

| 2012-06-13, 21:13

Idag styrde vi kosan till Alby Friluftsgård i Tyresö för att se vad det är för ställe då många pratat om det. Vi packade picknick och barnens badkläder och lite underhållning.

Vi hittade dit utan problem och var inte ensamma där direkt då flera skolor verkade ha hittat dit. Gjorde dock inget för det var så stora ytor. Vi tog oss ner mot vattnet för att börja med pannkakslunchen. Hann bara fram så började det droppa från himlen. Först såg det ut att gå över snabbt så vi satte oss under några träd och åt. Men det gav sig inte så vi tog ett snabbt beslut om att åka till Kaatach istället. Barnen blev inte besvikna.

Väl där hittade de (mest Joel) ett par bröder i ungefär samma åldrar som de lekte med. Oj vad det lektes, jagades (jag var monster), klättrades och kördes bil. Otroligt vad snabbt över tre timmar flöt iväg.

Väl hemma blev det lite tv-soffa och sen pussel och spel. Helt plötsligt börjar det lossna på spelfronten!Kommentera