Slumpad post: Veckans matlista
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pannkakstimer

| 2012-10-15, 20:19

När jag lagar pannkakor – något som händer ganska ofta nuförtiden – brukar vi äta dem medans jag lagar. Allt som oftast glömmer jag pannkakan som står på spisen eller har svårt att ha koll på tiden medans jag äter, och en vanlig äggklocka funkar dåligt eftersom pannkakan ska gräddas olika tid på olika sidor.

Häromdagen kom jag på idén att använda den intervall-timer som jag brukar använda t ex när jag springer, HIIT Interval Training Timer. Den har koll på flera tider (t ex intensivt/vila, löpning/gång etc). Det visade sig att den lämpade sig ypperligt för pannkakor där man ju behöver ha koll på tiden för ena sidan och andra sidan. Jag kom fram till att 1:15 på ena sidan och 45 sek på andra var lagom.En kommentar to “Pannkakstimer”

  1. sandra says:

    GAPFLABB!!!!!…..TEKNIKNÖRDAR på hög nivå!!!…fnisss

Kommentera