English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Porta Pro med Bluetooth

| 2013-05-19, 17:19

Koss Porta Pro with Short Cable and BluetoothJag har ett par Koss Porta Pro hörlurar som jag brukar använda när jag är ute o springer. Ljudet är riktigt bra, men det är en ganska lång sladd, och böket med att ha den kopplad till telefonen har stört mig allt mer på sistone.

Så, häromdagen började jag kolla lite på Bluetooth hörlurar för att slippa sladdkrångel. Det svåra är bara att hitta några som sitter bra och låter bra. Många är “in-ear” och det brukar sällan funka för mig.

Till slut hittade jag Samsung BTH 3000, som är en liten dosa med Bluetooth till vilken hörlurarna kopplas. På så sätt kan man koppla in godtyckliga hörlurar. I paketet som kom i fredags ingick ett par “in-ear” hörlurar, men ljudet var under all kritik. Kopplade jag däremot in mina Porta Pro blev det klockrent, så när som på den 1,5 meter långa sladden som blev svår att bortse från när man är i rörelse. Sladden på de medföljande hörlurarna däremot hade (givetvis) perfekt längd (ca 40 cm).

Efter lite grubblande klippte jag bort sladden från de nya lurarna, och ersatte orginalsladden på Porta Pro lurarna genom att löda dit denna istället.  Jag trodde det skulle blir pilligt och krånglig, men på Koss-lurarna var det faktiskt riktigt lätt att komma åt. Som om de räknat med att man behöver byta sladden ibland. Skönt med kvalitét! 🙂Kommentera