Slumpad post: Hallonbock
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Synundersökning

| 2013-11-19, 20:45

SynundersökningJag har så smått börjat fundera på att uppgradera mina glasögon. Bågarna är 10 år gamla och glasen byttes senast för 6 år sen. Så jag bokade tid för synundersökning på Synoptik i Farsta och idag var det dags. Det visade sig att mitt synfel (mest brytningsfel) inte förändrats speciellt mycket (dock litegrann), men den stora skillnaden var att det börjar bli skillnad på nära håll – ett tydligt ålderstecken som optikern framhöll gång på gång, onödigt entusiastiskt.

Eftersom jag tillbringar min tid på jobbet stirrandes på en datorskärm på ca 70 cm avstånd så kan det nog bli ett par extra glo-järn för detta ändamål.En kommentar to “Synundersökning”

  1. […] synundersökningen för ett par månader sen pallrade jag mig till slut iväg och tittade ut ett par nya bågar. Mina […]

Kommentera