Slumpad post: Hur mycket stockholmare är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya glasögon

| 2014-09-01, 5:37

När jag köpte glasögon innan sommaren påpekade optikern att jag kunde behöva terminalglasögon också eftersom jag sitter mycket vid datorn. Jag fick prova och det var en viss skillnad. Har dock inte kommit mig för att prova ut ett par nya förrän häromveckan, då jag pallrade mig ner till Synoptik i Farsta.

Efter moget övervägande och provande av vad som kändes som en miljon bågar, bestämde jag mig för ett par ganska ordinära historier, fast stabila och robusta och jag tyckte de satt skönt. Eftersom jag bara ska ha dem vid datorn och när jag läser e t c så spelade utseendet inte någon jättestor roll.

På Synoptik erbjuder de ett par slipade solglasögon på köpet om man köper kompletta glasögon, så efter att äntligen kommit fram till bra bågar till mina vanliga glo-järn, var det dags för solbrillorna. På sätt och vis är ju de lite viktigare rent utseendemässigt eftersom man kanske kommer använda dem bland folk, men eftersom jag misstänker att de kommer användas mest vid bilkörning gick jag mest på hur de kändes att se genom och en viss muppighet kom med de jag valde.

I förrgår hämtade jag ut de färdiga glasögonen och nu återstår bara själva invänjningsperioden som alltid kommer med nya brillor.Kommentera