Slumpad post: Mer tyger...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kaffetermos

| 2014-09-28, 13:24

Thermos TGS-1000För en massa år sen köpte vi en helt random kaffetermos på Coop, en Thermos TGS-1000. Den visade sig vara otroligt bra på att hålla värmen och rätt på alla möjliga sätt och vis. Efter några års användning lossnade en packning i locket varpå värmehållningen försämrades en del. Den hade blivit lite sliten också, så vi tänkte köpa en exakt likadan. Det visade sig dock lättare sagt än gjort. Det enda vi hittade var en grossist som bara sålde dem i 5-pack (något vi faktiskt övervägde).

Till slut föll det hela i glömska och vi använde den lite skamfilade men ändå fullt fungerande termosen några år till. Vi provade till och med andra märken, men de försvann lika snabbt då de inte höll måttet.

Så häromdagen tänkte jag göra ännu ett försök. Lite googlande visade sig att det fanns en onlinebutik i Japan som sålde just den modellen, så jag beställde en och även en 1,9 litersvariant som de också hade.

En vecka senare dök de upp i posten, så nu omsluter de vårt kaffe med minimal värmeförlust.



2 kommentarer to “Kaffetermos”

  1. Hanna says:

    Vi har exakt den termosen, låt på Ica har jag för mig för några års sedan!!! Nu ska vi köpa en till svärföräldrarna. Ska bli spännande och se om vi hittar den

Kommentera