Slumpad post: Raffe på insta #77
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagen idag

| 2013-06-27, 21:42

Idag kom jag ihåg att lämna bilen på service. Sen jobbade jag. Inte så hårt för jag har inte hunnit komma igång med så mycket egentligen. Njuter av det och passar på att ta lite extra f-ledigt.

Hämtade bilen och sen barnen. Tog med Elvira oxå som ville med för vi hade nämligen bestämt träff i Skateboardparken med Otis och Valle. Där tänkte vi även äta middag – pizza. Solen sken och en familj till dök upp och gjorde oss sällskap. Superhärligt!

Sen ville barnen att Elvira skulle sova över. Vi stämde av med föräldrarna att avvakta och se hur de kände när det var dags för läggning.

Väl hemma så träffade vi på grannarna Liv och Rosa. Vi fixade jordgubbar, hallon och blåbär (gick förbi Hötorget på väg hem nämligen) och bjöd in Livs hela familj på lite fika. Solen sken, vi åt och barnen lekte.

Joel och Elvira försvann in en stund och efter ett tag kom de ut och sa att Mathem var här. Oj! Jag snabbade mig in och där visade det sig att barnen burit in alla kassar i köket och jag behövde bara skriva under. Hon som levererade berömde Joel och Elvira för sitt slit och släp.

Sen tittade Elviras mamma förbi och kollade med Elvira som bestämde sig för att stanna här så hon fick sina saker. De åt kvällis, jag läste och stack sen ut och sprang med Lisa (Livs mamma). När jag kom hem så sov alla tre djupt.

Kan ju glatt erkänna att dagen känns tämligen lång 🙂

En aktiv dag



Kommentera