Slumpad post: En ny naprapat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dratinidag

| 2018-02-24, 18:35

Idag var det återigen community day i Pokémon Go. Förra gången var det pikachu som dök upp överallt och idag dratini. Jag har inte haft så stor tur med dratini och dess utvecklingar (tex dragonite). Före eventet hade jag fångat 9 dratini och två dragonite.

Ett fokus idag var att fånga shiny dratini. Vi förstod i efterhand att det var det som var grejen med pikachu oxå, men då tog vi inte så många… så den chansen missade vi.

Vi åt tidig lunch (eventet var 11-14) och stack ut runt halv 12. Simon fick direkt en shiny! Vi knallade vidare och efter ytterligare en stund fick Joel oxå en. Vi gick och vi fångade, och sen fick John oxå en, och de fick flera var. Jag fick ingen. I början var det lite småroligt men till slut rätt trist. 2 minuter i 1 när John och barnen gått hem och jag tog en extra vända så fick jag äntligen min första shiny!! Hem och vila och utveckla pokémons (var någon kraft som de bara fick om man utvecklade idag…).

Kvart i två klädde jag och Joel på mig för att gå hem till Noah och fika. Vi passade på att fånga så många vi kunde på vägen och med en minut tillgodo lyckades jag fånga min andra shiny. Joel fick två, jag två, John fem och Simon fyra (tror jag). Totalt sett fångade jag 90 dratini (eller om det kanske var 95, lite oklart hur de utvecklade räknas).

Passade även på att powra upp min starkaste pokémon så nu har jag en över 4000 cp!

Vädret kanske något kallt men i övrigt helt fantastiskt! Helt rätt dag att vara ute på.



Kommentera