Slumpad post: Ändå stök
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Resan till Spanien (Marbella)

| 2005-06-19, 20:05

Flygresan gick utan någa problem. Lite tidiga på Arlanda bara… Väl framme i Malaga tänkte vi vänta på bussen, men när vi insåg att den inte gick förrän 1,5 timme senare så tänkte vi en stund (ganska kort stund) och bestämde oss för att det var värt några extra hundralappar att ta en taxi.

Ångrade oss inte en sekund. Taxichauffören kunde inte många ord på engelska men vi lyckades få fram att han inte tog kort (vi tänkte så snabbt på flygplatsen att vi inte tänkte på att ta ut pengar) och han lyckades förstå att han skulle ta sig till en bankomat. ICAs j**la mastercard ville inte ge oss några pengar så det blev stabila Skandiabanken istället.
Sen hittade vi till Hostal Berlin (www.hostalberlin.com) och checkade in. Sen blev det en kort promenad ner till stranden. Titta på månens sken och lyssnade på vågorna. Givetvis drack vi en kall öl till detta 🙂Kommentera