Slumpad post: Modem på väg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte byta jobb

| 2005-07-08, 21:36

Igår vid Trollsjön diskuterade vi igenom parametrar som spelar roll vid husköp. Slutsatsen var att jobbparametern nog är ganska låst, åtminstone just nu. Det innebär att vi ska kolla upp Linköping och Stockholm lite mer, plus att jag ska höra efter hur Cambio tänker expandera. Om det kan tänkas öppnas fler kontor på andra orter. I såna fall kanske man kan vara med och tycka eller påverka, eller iaf ta ställning till ytterligare orter som tänkbara husplatser.

Det som är viktigast för mig är huset, husets omgivning och husets pris. Sen är det givetvis tid till jobbet en viktig parameter.

Fördelen med att jobba kvar på Cambio är att det känns som en trygg arbetsplats, vi behöver inte sänka lönen heller. Problemet för mig just nu med att söka nya jobb skulle vara alldeles för stora. Plus 30 utan barn som flyttar till mindre ort och köper hus. Kan det stå ”Barn” större i pannan?

Linköping… Känns ju inte jättelockande men kanske kan det funka? Kanske bra att vi pratade om det nu så kan tanken få sätta sig lite. Linköping har ju trots allt många fördelar 🙂Kommentera