Slumpad post: Mer rollspel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Klarat semestern

| 2005-08-19, 21:53

Blommorna har klarat sommaren bra. Änglatrumpeten har 3 knoppar! Enligt Vivian så är det inte så vanligt att de blommar första sommaren… men mammas största har oxå knoppar så vi i släkten är väl kanske bra på att sköta dem 🙂 (vi ignorerar dem helt enkelt…).

Har dessutom börjat plocka fröer från Kejsarvindan (Blomma för dagen) som jag ska så nästa år. Förhoppningsvis kanske de kan planteras i en trädgård och inte på vår balkong:) Kan nog bli en hel del fröer så jag kan nog ge bort oxå. KUL 🙂

Petuniorna blommar helt vilt och växer så det knakar. De stormtrivs verkligen. Även de som jag egentligen tänkt slänga men inte kunde med utan gav vatten ibland och sen tryckte ner i jorden dagen före vi stack till Spanien. Häftligt!Kommentera