Slumpad post: Dörrpost klar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trådlös telefon

| 2005-09-02, 20:32

Idag insåg vi att den trådlösa telefonen inte fungerar längre… ARgh! Fast kanske bra för vi tycker inte om det utan vill egentligen köpa en ny. Nu gäller det bara att leta bland kvitton och hitta rätt och hoppas att garantin var på mer än 1 år (tror vi köpte den förra våren nån gång). Jaja, annars är det väl bara att bidra till att hjulen snurrar i samhället och köpa en ny (dock inte samma märke…).2 kommentarer to “Trådlös telefon”

  1. john says:

    Dessvärre hade garantin gått ut så vi får helt enkelt köpa en ny (vilket jag tycker är lika bra)!

  2. sue says:

    Konstigt nog har vi fortfarande samma telefon kvar, som nu funkar (iofs dåligt men det är ju för att det är en dålig modell inte för att det är något fel på den…). Minns inte ens vad problemet var i höstas!

Kommentera