Slumpad post: Raffe 3 år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Husvisning med Ulla

| 2005-09-25, 20:47

Idag har vi varit på två visningar i Vendelsömalm. Inget kändes klockrent för någon av oss. Första huset saknade parkering på tomten och man hörde 73:an. Däremot hade de bra planerad tomt (för att vara så liten), mycket trevligt uterum. Det andra var det vi sneglade på förra helgen och känslan från då fanns kvar… Något känns inte rätt. Tomten är inte alls bra planerad och det var nåt inuti som inte kändes klockrent. Kan ha berott på att det var otroligt mycket folk och att mäklaren var en snobbig ekonom med vattenkammat år… inte särskilt kompetent kändes det som 🙁

Känns lite skönt att inte behöva känna att det var helt rätt och snart vara “tvungen” att flytta, samtidigt som det känns lite trist att det så sällan känns helt rätt. Vi har ännu inte bestämt om vi ska vara med och bjuda på det andra huset men jag tror inte det. John tyckte bättre om det. Jag stör mig rätt mycket på en husvägg (grannhuset) som ligger mittemot ingången där man inte kan göra så mycket eftersom grannarna måste kunna komma åt och måla väggen… Otroligt trist. Hade hellre sett att garage och hus var ihopbyggda så att man slipper se…

Nästa helg är det visning på ännu ett hus (kedje) i grannområdet så vi åkte förbi, men det var alldeles för tätt.

Det kändes tryggt att ha med Ulla som vet hur såna här saker ska skötas 🙂En kommentar to “Husvisning med Ulla”

  1. john says:

    Budgivningen på det gula huset slutade på 2 500 000. Vi hade tänkt att möjligtvis bjuda utgångspriset… Min misstanke är att det gick upp så mkt i pris eftersom det var så många som var där och kollade. Det skulle vara intressant att gå o kolla på ett en regnig dag så det inte kom så många!

Kommentera