Slumpad post: Strömmande musik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bättre än väntat!

| 2005-10-09, 18:30

Idag var det dax att kolla på huset som vi åkte förbi förra helgen och vi blev faktiskt förvånade. Det var gammalmodigt – det mesta orginal från 1965 – men trots det så kändes det bra. Visst renoveringsbehov men om priset kan vara lägre så är det nog värt det för då får man det ju som man vill. Vi ska iaf åka på omvisningen imorgonkväll.

Henrikbergsvägen 93

Vi åkte oxå på en visning i Sköndal. Bra läge men huset kändes väldigt trångt och litet, källare… så det skrev vi inte upp oss på ens en gång. Sen åkte vi till Tyresö Strand för att spana på ett som visas nästa helg. Trädgårdsstaden kallas det visst och det var ett mycket mysigt område. Det som ska säljas är ett parhus och det såg helt ok ut. Hittade dock några parhus/radhus som såg trevligare ut – kollade nyss på villavärdet och där var det lätt att inse att vi inte kommer att flytta dit… Nästan 3 miljoner…En kommentar to “Bättre än väntat!”

 1. john says:

  Vi gick inte på omvisningen av Henriksbergsvägen eftersom:

  1. Vi var trötta efter jobbet 🙂
  2. Vi inte är helt säkra på att det är rätt hus för oss (det var lite nergånget och krävde en del upprustning)
  3. Kanske är det dumt att köpa något nu eftersom vi vet att taxeringsvärdet ska stiga och därmed skatten, och då borde rimligtvis priserna sjunka?
  4. Det var uppreglat golv enl besiktningsprotokoll

Kommentera