English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mediaspelare

| 2005-10-19, 21:56

Just nu är det funderingar på en mediaspelare som dominerar. John har spanat runt en del, men vi har kommit fram till att vi ska avvakta ett kommande “hem-pc-erbjudande” på jobbet. Där finns det ju chans att det dyker upp lite såna “produkter”. Vore dock smidigt att från tv:n/stereon kunna surfa runt bland filerna på datorn 🙂4 kommentarer to “Mediaspelare”

  1. john says:

    Framför allt, man slipper gå 6,5 meter och fippla i datorn när man ska kolla på film eller lyssna på musik!

  2. Kjell says:

    Mmm… det låter ju skönt..!

  3. sue says:

    Har iaf nu fått till så att man kan sufra runt bland filerna på datorn via xBoxen. Får väl se vad som kan komma att hamna på vårens inköpslista sen 🙂

  4. […] ersätter DVD, video och CD Posted in Prylar | Comments | Trackback | RSS By John, 2006-09-09 at 15:23 Nu har vi äntligen införskaffat en mediaspelare som kan användastill inspelning, TV-guide, CD/DVD och för att titta på film! Vi funderade länge på en Windows Mediacenter-dator där modeller har börjat poppa upp till höger och vänster, men tycker den verkar lite för mycket – vi behöver inte någon mer dator (speciellt inte kopplad till TV:n), och sen kostar de alldeles för mycket. Ett annat alternativ vore ett bättre TV-kort till datorn, men det är inte lika enkelt att använda. Istället blev det en Kiss DP-558: […]

Kommentera