Slumpad post: Sidor jag surfar ofta på
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nyproducerat?

| 2005-10-31, 22:03

Vi funderade av och till igår och inser nu att en tredelad resa till jobbet inte är det vi vill ha. Vi surfade runt lite och hittade till NCC, där vi var och sneglade redan i somras med avskrev. Stensängen heter området som just nu håller på att byggas av NCC. Verkar ligga väldigt bra. Ca 1 km till t-banan (Rågsved) som sen tar ca en kvart till Skanstull och vips är man på jobbet… Lockande – men dyrt. En nackdel är att det är klart först om drygt ett år – nästa årskifte (tidigast…).

Fast lockande är det… Istället för att åka på omvisning i Kästa så åkte vi förbi och lyssnade på en maskin som åt flis… där vårt framtida hus kanske ligger, haha. Imorgon har de nån slags visning på platsen – eller i en blå byggbarack så då tänkte vi åka dit och se vad de har att säga.En kommentar to “Nyproducerat?”

  1. sue says:

    Vi var förresten och kollade i den blå byggbaracken. Fick se en trevlig modell av hur området kommer att se ut. I de lägre delarna var det tre lediga hus och i det övre området var det bara 4 sålda hittills. Låter ju lockande med nyproducerat men det är samtidigt otroligt mycket pengar och ingen av oss triggar egentligen på att det är nytt. Det är ju lite läskigt med nytt oxå eftersom alla saker släpper ifrån sig ämnen… – som kan vara giftiga. Om man var intresserad skrev man nåt slags kontrakt nu och betalade 25 000 kr, så var det först vid årskiftet som man skrev det riktiga kontraktet och det är först då som priset är helt bestämt (och låst). Om man ångrar sig fram tills dess så fick man tillbaka 23 000 kr, om priset hade ändrats väsentligt så fick man allt tillbaka. Inflyttning var om 1,5 år… Det var nog den största nackdelen tror jag. Nåja, det fick oss iaf att tänka om lite så nu tittar vi mer centralt. Lockar att ha kortare restid och i såna fall ha en sommarstuga så att man kan ha nära till skog och natur.

Kommentera