Slumpad post: Middag med kollegor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Varit och kollat i gamla Enskede och Skarpnäck

| 2005-11-20, 18:08

Först åkte vi och kollade på villan i Enskedalen. Det ligger i ett stort och gammalt villamoråde i Enskede och alltså riktigt nära stan. Huset var det inget fel, något litet, gammalt, och det har källare som alltid är en risk, men det är otroligt fräsht, och tomten och läget är toppen. 2,7 mille i utrop är dock lite mkt, det lär nog gå för långt över 3 miljoner.

Sedan åkte vi till radhuset i Skarpnäck. Det är ligger inklämt med andra hus på var sida, och tomten är jätteliten, men det var riktigt trevligt tyckte vi. Vi gick runt i området och det verkar toppen. Ganska trångt mellan husen, men de har byggt husen så att man inte ser rakt in till grannen. När vi kom dit var vi först (!) och det verkade inte var massor med spekulanter… Kan det vara årstiden, en slump, eller kan det vara området??? Vi tror att området inte är så farligt dock, själva Skarpnäck är ju höghus (bostadsrätter) men inte alls getto-betonat, och “vårt” hus ligger ju i ett radhusområde utanför. T-banan ligger kanske 600 meter in i Skarpnäck, så restiden till jobbet skulle bli väldigt korta. En nackdel är garaget – det ligger inte vid huset utan ca 100 m i garagelänga, men med det läget måste man kanske göra avkall på något för att det inte ska bli för dyrt. Köket var kanske lite litet och köksutrustningen gammal. Hela huset är inte så stort faktiskt, men det borde räcka till oss! Utrop är strax över 2 mkr så stiger det inte allt för mkt, så är det överkomligt. Vi är definitivt intresserade!

Lite bilder från båda husenKommentera