Slumpad post: Pokémons jag saknar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skarpnäck – funderar

| 2005-11-20, 20:44

Nu har vi funderat lite mer och har inte några egentliga nackdelar… Så vi sattes oss med planritningen för att se att våra möbler skulle funka även i detta boende. Enda vi hade lite problem med var våra två Nikkala-soffor, men vi tror att det fungerar. Annars så går det säkerligen att göra sig av med en eller båda och ha en annan lösning. Skönt! 🙂 Alltså finns det hopp. Nu ska vi fundera fram vilka frågor vi har kvar att ställa inför omvisningen imorgon. Ulla hade som vanligt kloka frågor som vi skrev ner och ska ställa.
11 minuter till jobbet (plus gång-/cykeltid till t-banan). Inte fel…

Huset i SkarpnäckEn kommentar to “Skarpnäck – funderar”

  1. Anna says:

    Jag tycker det verkar skitbra. Köpköp!

Kommentera