Slumpad post: Fotbolls-VM - vad vet du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flyttplanering

| 2005-11-29, 22:05

När det nu kom fram alternativet 6/1 så började en del i min hjärna (den delen som just nu är fullt allokerad till flytten) att fundera på om det är möjligt att genomföra renovering och flytt i januari. Vi kommer definitivt att ha 3 hela helger på oss. 7/1 var det nämligen lite risk att de inte hunnit flytta ut helt och hållet. Men då skulle man kunna flytta dit saker som ska direkt till olika förråd (vind, cykelförråd och garage), plus kanske uteplats.
I såna fall skulle stora flytten ske 28-29 januari och de andra två helgerna skulle vara renoveringshelger (plus förhoppningsvis flytt av bokhyllor och böcker som vore skönt att ha gjort i förväg).
Ska nog ta och ansöka om en hel del lediga dagar. Vi har två flyttdagar att ta ut från jobbet plus att vi båda har 10 semesterdagar kvar att ta ut, kanske borde ta ut 5 av dem under januari. Då skulle vi hinna ganska långt tror jag.Kommentera