Slumpad post: Den som spar hen har
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu fler flyttlådor

| 2005-12-19, 21:11

I helgen packade vi för fulla muggar och har nu 62 lådor totalt (inkl 19 boklådor). Det resulterade i att vi bara hade 14 lådor kvar och började känna en viss oro för att vi borde skaffa fler. Hittade en annons på bloggen och ringde – en kvart senare var vi på väg till Solna för att hämta 18 lådor – 10 stycken helt nya. Mycket nöjda och nu har vi nog tillräckligt för ett tag 🙂2 kommentarer to “Ännu fler flyttlådor”

  1. emma says:

    kan tänka mig att ni har många boklådor… vågar nästan inte erkänna, men jag har börjat göra mig av med böcker… nästan så att jag hädar.
    Lycka till nu med flyttandet!

  2. sue says:

    Nämen! Göra sig av med böcker? Hmm… det vet jag inte om jag skulle klara av 🙂 Kanske kan få gå kurs någon gång!!?

Kommentera