Slumpad post: Köpt ugn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

77 + 20 packade

| 2006-01-01, 14:52

Sådär, nu är det 77 lådor packade (plus 20 boklådor). Gardinerna i datorrum och vardagsrum är nedplockade och tvättade (och snart packade).

Idag har vi, förutom att packa lite mer, även tvättat nästan alla trasmattor vi har. De hänger just nu i torkrummet i tvättstugan. Gäller att passa på när man har tillgång till en grovtvättstuga 🙂 Får väl se hur vi ska göra när vi flyttat (sluta smutsa ner mattor kanske?).

I princip bara köket kvar nu. Känns mycket skönt att ha kommit så här långt redan. Eller redan och redan, på torsdag är det ju tillträde och efter det så tror jag att det blir svårt att locka fram energi för att packa… Den energi man lyckas framkalla bör nog användas till att renovera 🙂Kommentera