Slumpad post: Ingen krokodil
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Börjat måla

| 2006-01-07, 21:33

Idag flyttade vi lite mer saker. Bla lådor med julsaker som gick direkt upp på vinden – sån lyx att ha en vind!! Även en av våra cyklar fick åka med – den placerades dock i vårt förråd. Mycket lyxigt att ha det oxå. Sen har vi tvättat väggar och tak i köket och sen klätt in det i plast och papp för att måla taket, väggarna blir det imorgon. Mer tapet (de underliggande lagren) har vi fått bort på några av väggarna i vardagsrummet – nu har vi dock fått mycket bra teknik så det kommer att gå undan imorgon. Vi hoppas kunna måla klart i köket imorgon för att sen kunna flytta alla kökssaker på tisdag (är lediga då). Sen kanske vardagsrummet kan vara klart efter nästa helg. Är lediga även onsdag dennna vecka så det finns nog hopp. Övervåningen har vi inte hunnit så långt med. Kanske gör lite där imorgon när färgen i köket torkar och vi tröttnat på att riva tapet i vardagsrummet – miljöombyte ska ju underlätta sägs det 🙂Kommentera