Slumpad post: Läsa på balkongen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Golv och tapetrivning

| 2006-01-21, 22:15

Idag började vi lägga golv, eller ja, John började lägga golv. Insåg snabbt att det där inte var något för mig… Jag packade upp lite, la upp en massa saker på vinden (skidor, väskor, lådor), fixade lite annat. Strax efter 3 dök Anna och Peter upp och vi tog tag i att riva tapet i blivande hobbyrum. Oj vad den satt. Insåg snabbt oxå att det underst sitter samma som på nedervåningen men att någon har bredspacklat på den och sen satt två lager. Pust!!! Tur att vi fick hjälp 🙂 De lagade även middag, vilket vi var väldigt tacksamma för.

Vi fick även inspektion av Pelle och Stefan – två grannar som verkar vara lite allfixare. Pelle inspekterade ventilerna på alla element så att de var i bra skick. Han verkar vara en sån där som är lite halvansvarig för en del saker i området. Fick låna en superbra arbetslampa som vi efter ca en halvtimme råkade ha i golvet när listerna skulle tas loss 🙁 Får väl knalla till Pelle imorgon och be om en ny lampa! Jaja…

Nu ska vi snart åka hem – misstänker att serverpark och arbetsdator bör packas ner 🙂 Kanske borde vi montera våningssängen imorgon och sova kvar… Det är mycket man borde helt enkelt och kanske är det så att vi inte alls kommer att hinna färdigt 🙂Kommentera