Slumpad post: Joel på springcykeln
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Garderober

| 2006-01-22, 15:11

Nu har vi tagit bort tre garderober i hobbyrummet för att bereda plats för min kommande pysselhörna 🙂 Dessa flyttade vi snabbt in i extrarummet. Det fick oss att fundera lite mer och nu har vi tagit beslutet att inte flytta sovrumsväggen. Vi har garderober på väggen mot badrummet istället. Blir helt enkelt för mycket jobb om vi ska flytta väggen – det går ju att göra senare om vi nu absolut kommer på att vi vill göra det. Kvar nu är att riva tapet där garderoberna stått och att sätta upp de flyttade garderoberna på sockel så att de går att använda.2 kommentarer to “Garderober”

  1. Peter och Anna says:

    Ett finfint bestlut. Det kommer spara mycket värdefull tid.

  2. sue says:

    Ja det var det vi insåg. Nu ska hobbyrummets golv få sig en skurning och sen täckas med papp. Pust. John kämpar vidare med golvet – närmar sig slutet (“40 kvadrat på 2 timmar”, John kommer att vara mycket skeptiskt till golvreklam i framtiden tror jag).

Kommentera