Slumpad post: Uppdaterat schema
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

IKEA igen plus bokhylleflytt

| 2006-01-24, 21:14

Vi tog oss i kragen och åkte till Statoil och hämtade ett hyrsläp på 8 kubik. Körde ut till Orminge (stannade till på Bygg-Ole för att hämta den nivålist vi glömde där igår) och bar ut en hög (närmare bestämt 6 st) bokhyllor – plus lite annat smått och gott. Kändes otroligt trist att vara i Orminge – längtade till nya hemmet hela tiden.

Lyckades med minsta möjliga mån köra släpet till vår dörr och där var det mycket enklare att tömma släpet än att fylla det 🙂 Bökade och vände och hade oss för att komma ut och bestämde snabbt att något släp till IKEA det blev det inte. Hemkörning tänkte vi istället, men under middagen på IKEA så kom vi fram till att de två Billy vi tänkt köpa inte var värda 495 kr (som hemkörning kostar) utan vi kan ta det med ett mindre släp en annan gång. Pust! Lättade av det gick vi runt och hittade lite annat som vi tyckte vi skulle förgylla vårt nya hem med (som vanligt på IKEA).

Nu är det dax att åka till Orminge med en hög tomma flyttlådor som ska fyllas med diverse småplock som är kvar. Längtar till lördag kväll nu… Inte mycket energi kvar i kroppen. TUR att vi ska jobba två dagar nu så att man får vila upp sig lite. Sovrummet kommer inte att hinna bli klart, men där ska det inte vara så mycket saker utan de kan stå i hobbyrummet så länge. SKÖNT med så många rum 🙂2 kommentarer to “IKEA igen plus bokhylleflytt”

  1. Anna says:

    Ska jag kolla upp det där med flyttbil på några ställen?

  2. sue says:

    Världens snällaste som gör det!!!

Kommentera