Slumpad post: Snäll Nalle
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lägenheten lämnad

| 2006-01-30, 22:08

Idag har lägenheten städats (dock inte av oss utan av städfirma – värt varenda krona) och vi har tagit hem det sista skrapet (blev givetvis mer än man trodde).

Sen har besiktningen gjorts och det var inga som helst problem. De som ska flytta in var även med så det ska verkligen vara klappat och klart och vi lämnar in alla nycklar imorgon till Wallenstam.

De sista skälvande minutrarna i lägenheten lyckades vi sälja tvättmaskinen! La ut en annons på blocket i lördags men fick svar först idag efter lunch. De kom vid 5-tiden med en Audi A4 och mätte och mätte för att se om det var värt att bära ner och testa om den fick plats. Till slut kom vi överens om att bära ner och prova och om den inte gick in skulle vi ta den till Skarpnäck (enligt Wallenstam så fick vi inte lämna kvar den och inte heller lämna i grovsoprum utan var tvungna att forsla den till tippen). Men tro det den som vill – tvättmaskinen gick in i passagerarsätet fram!! Dock inte med någon millimeters mån utan det var exakta mått. Vi fick 200 kr och var mycket nöjda att ha blivit av med besväret!

Nu ska vi sova gott. Min förkylning börjar dessutom dra sig tillbaka nu (lagom till att vi ska börja jobba igen) så snart ska det bli fart på uppackningen!6 kommentarer to “Lägenheten lämnad”

 1. kjellisen says:

  Krya på dig! Och God Jul!

 2. sue says:

  Har idag även lämnat in nycklar!!

 3. Anna says:

  Skönt, nu är Orminge ett avslutat kapitel. Hur många lådor är det kvar nu..? 😉

 4. sue says:

  Ja det lär vara 101 lådor som är ouppackade här. Två står iofs två på vinden med julsaker som inte ska packas upp (tror iofs att det fanns två onumrerade flyttlådor i förrådet så…), så vi vet vad vi har att göra framöver. Inga uppackade idag iaf.

 5. Anna says:

  Ni kan gott unna er att ta det lugnt ett tag!

 6. sue says:

  Inte mycket val just nu 🙂

Kommentera