Slumpad post: Vädret när jag föddes
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fossum, Karin: Natt till den fjärde november

| 2006-02-03, 21:26

Natt till den fjärde novemberÄntligen lite tid att läsa bok igen efter packning och flytt. Nu när vi åker t-bana till jobbet (istället för bil) så blir det ju tid till att läsa. Gav mig på en Fossum som jag sneglat på ett tag. Gick fort som attans att läsa. Läsvärd, och inte som hennes andra böcker med kommisarie som huvudperson.En kommentar to “Fossum, Karin: Natt till den fjärde november”

  1. […] Vintern 2006 började jag skriva om alla böcker jag läste, mest för att jag skulle komma ihåg att jag läst dem, och när. Tidigare hade jag ett skrivhäfte för detta (hittar det inte nu irriterande nog). Bokbloggar hade jag aldrig hört talas om och det var något år senare som jag hittade till en sån. Hösten 2010 insåg jag att man kunde be förlag om recensionexemplar och sen dess har jag skrivit mer och mer om varje bok. Så det blir spännande att se vad som förändras i allt detta i framtiden. […]

Kommentera