Slumpad post: Sömnbehov
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Suck, alla dessa lådor

| 2006-02-06, 19:23

Det var verkligen som om all energi rann av oss när flytten väl var genomförd. Tur att vi orkade så långt iaf 🙂 Nu tror jag dock att energin börjar komma tillbaka. Ska se vad jag kan åstadkomma ikväll när John är på Visingsö. Just nu är det övre hallen som känns mest hemtrevlig… och kanske är det inte så konstigt att jag idag fastnat vid datorn och jobbat eftersom man här inte ser alla lådor (de står bakom en).

Nåja, kanske har vi iaf packat upp 15 boklådor och 10 flyttlådor – men fort går det inte. Blir ju lite av ett 15-spel, för att kunna göra A så måste man göra B och för att kunna göra B måste man göra C och så vidare… Jobbigast blir det när man inte kan göra A förrän man gjort B och B kan man göra först när A är gjord…En kommentar to “Suck, alla dessa lådor”

  1. Kjell says:

    Blev det något gjort när du var home alone i går kväll? Eller fastnade du..? ;o)

Kommentera