Slumpad post: Höst och sol
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blomflytten

| 2006-02-20, 20:16

För första gången i min långa rad av flyttar så har faktiskt en hel del blommor strukit med. Vet inte om det är för att jag tyvärr ignorerat dem i några månader (sen vi började packa) eller om det är för att de utsattes för minusgrader under själva flyttmomentet. De flesta verkar dock ha överlevt men med vissa skavanker. En av kaktusarna som var nästan en halvmeter är numera ca 2 dm istället 🙁 Men det kan bara bli bättre. Ska införskaffa lite jord och sen ska jag ta mig i kragen och plantera om dem. Snart är det ju dessutom dax att börja så fröer om man ska ha några blommor i trädgården i sommar. Hmm… fast då måste jag först hitta lådan där jag har packat ner fröerna jag plockade i höstas från förra årets blomskörd… o för att packa upp den måste vi först ha gjort klart i sovrummet… Hmm… kanske ska riva lite mer tapet! Nä, jag ska nog gå ner och kolla på hockeyfinal i OS!!Kommentera