Slumpad post: Plötsligt händer det
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Connelly, Michael: Skuggspel

| 2006-02-26, 21:35

SkuggspelNu har jag läst min nionde bok om Harry Bosch och jag är ännu inte mätt på dem. Gillar att det alltid kopplar tillbaka till tidigare fall och händelser (sen är det ju bra om man har bättre minne än mig så att man kommer ihåg mer… ). Hade kommit en tredjedel imorse när jag tog boken för att läsa en liten stund så jag kunde somna om. Ca 2,5 timme senare hade jag läst ut den… 🙂4 kommentarer to “Connelly, Michael: Skuggspel”

 1. Anna says:

  Ah! Också ett Connelly-fan! Jag har alla hans böcker på engelska (utom de allra första, tror jag) om du är intresserad? Jag började faktiskt läsa dem på svenska, men jag måste säga att jag föredrar originalspråket – det stämmer bättre med stämningen i böckerna! Och, om du gillar Harry Bosch så nästan måste du läsa Ian Rankins böcker om John Rebus – en skotsk motsvarighet!

 2. Anna (Järpe) says:

  Um, ja, Anna var Järpe, alltså… tänkte inte på det… 🙂

 3. sue says:

  Ah, då ska jag ta och köra Ian nästa gång beställning görs på Adlibris 🙂 Fast jag tror att jag håller mig till svenska. Tappar intresset på engelska för jag är så trött 😀

 4. Syster Yster says:

  Öh, den där kommentaren som registrerar mitt namn två gånger om kanske skulle redigeras bort… 😳

Kommentera