Slumpad post: Spelkalas
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hobbyrummets golv

| 2006-03-12, 10:10

Igår var det dax för ett ordentligt ryck. Nu när sovrummet är på plats så finns det inte längre något att skylla på (att vi sen får besök senare idag var ytterligare en god anledning). Alla lådor som stod mitt i hobbyrummet har flyttats eller packats upp 🙂 De som flyttades är såna som behöver packas upp när det finns bättre förvaring byggd i hobbyrummet. De står nu och låtsas vara garderob i sovrummet så att vi får en känsla för hur det kommer att vara att ha garderob som äter upp en del av rummet.

Varje gång man går in i hobbyrummet nu blir man lite överraskad över att man ser hela golvet och inte behöver smyga runt längs väggen runt alla lådor för att ta sig till datorn.

Det är konstigt vad man vänjer sig fort…Kommentera